2015. július 15., szerda

Új filmben kapott szerepett Maite Perroni:

Maite Perroni csúnya lány lett


Maite Perroni kapta meg az Antes muerta que Lichita című telenovella főszerepét, melyben egy csúnya lányt fog alakítani.

Maite Perronit legutóbb a tavaly készült La Gata (A Macska) című sorozatban láthatta a nagyközönség, de máris itt van az újabb telenovellája, hiszen ő kapta meg az Antes muerta que Lichita (Inkább a halál, mint Lichita! – a szerk.) főszerepét, melyben csúnya lánnyá maszkírozzák.
A novella a híres Rosy Ocampo kezeiből kerül majd ki, és ez lesz az első olyan Televisa-novella melyet az úgynevezett 4K-képminőségben láthat majd a nagyérdemű. Ezzel állítólag felveheti majd a versenyt amerikai vetélytársaival is.
A produkció premierje előreláthatólag augusztus végén lesz, és Maite Perronin kívül szerepet kapott még benne Arath de la Torre (Amit a szív diktál), Eduardo Santamarina (Rubí, Az elbűvölő szörnyeteg), Chantal Andere (Kettős játszma),  Ingrid Martz (Maricruz), Patricio Borghetti (Teresa), Gaby Platas (Candy), Luz Elena González (Szerelem ajándékba), Manuel “Flaco” Ibáñez (Marichuy – A szerelem diadala) valamint Sherlyn (Árva angyal).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése