2015. október 21., szerda

PLL: Troian Bellisario elárulta, hogyan alakul Spencer sorsa az időugrás után

A népszerű drámasorozat majd csak januárban tér vissza a képernyőkre, ám a Spencert alakító színésznő elöljáróban elárulta, mi vár karakterére a jövőben. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!
PLL: Troian Bellisario elárulta, hogyan alakul Spencer sorsa az időugrás után
Fotó: ABC Family
Valamennyien tűkön ülve várjuk a Pretty Little Liars folytatását, ám addig még hosszú hetek állnak előttünk. A sorozat producere, Marlene King a minap már bepillantást engedett az öt évvel későbbi jövőbe, valamint azt is megtudhattuk, hogy Ariára és Ezrára nem vár happy end – vagy legalábbis nem egymás oldalán.
Ezúttal a Spencer Hastingset alakító Troian Bellisario rántotta le a leplet arról, hogyan alakul az általa életre keltett, ideigileg kicsit labilis, minden lépben kanál karakter sorsa, és vár-e közös jövő rá és Toby Cavanaugh-ra (Keegan Allen).
Nem, nincs semmi remény. Toby meghal, Spencer pedig továbblép
– mesélte viccelődve Troian, majd komolyra fordította a szót, és elárulta: szó sincs ilyesmiről, ám ennek ellenére sem garantálható Spencer és Toby kapcsolata, hiszen mindketten új életet kezdenek a rejtélyes „A” kilétének felfedése és az érettségi után.

A dolgok nagyon megváltoznak, ennyit biztosan ígérhetek. Toby továbbra is zsaru, méghozzá Rosewoodban; Spencer pedig Washingtonban él, így nagyon komplikálttá válnak a dolgok, ez pedig ritkán vezet egy jó kapcsolathoz.
 A két hét múlva 30. születésnapját ünneplő sztár elárulta azt is, hogy a fiatalabbik Hastings-lány a Georgetown Egyetemen szerez diplomát, ezt követően pedig politikai pályára lép. A történet szerint Spence egy szemesztert Oxfordban tölt az ottani egyetemen, ezidő alatt pedig ismét közelebb kerül nővéréhez, Melissához (Torrey Devitto), és a vele együttélő Wrenhez (Julian Morris), akinek a nevéhez a legtöbb elmélet köthető.
Azt hiszem, Spencer Melissával és Wrennel él egy darabig, ami irtó furcsa a történtek fényében. Amikor Melissa elárulta Spencernek, hogy csak védeni akarta őt Bethany eltemetésével, azt hiszem, akkor változott meg a testvérek közötti kapcsolat, így Spencer és Wren viszonya is familiárissá válik. Úgy gondolom, Spencer úgy vélekedik róla, mint arról a személyről, aki boldoggá teszi a nővérét és fordítva, ezért neki is a húgává válik.
Troian arról is szót ejtett, hogy nemcsak a a Melissával és Wrennel megváltozott kapcsolat lesz az egyetlen változás Spencer életében, ugyanis míg Európában időzik, belebotlik valakibe a múltból, aki igencsak megkavarja a szálakat a későbbiekben, így nagy jelentőség tulajdonítható neki.
Marlene Kingnek köszönhetően az is kiderült korábban, hogy új főgonosz tűnik fel a színen, így a lányoknak nemcsak a munkával és a magánéleti válságokkal kell szembenéznie, hanem vissza kell térniük a gyökerekhez Rosewoodba, hogy kibogozzák az újra összegabalyodó szálakat...
A sorozat hatodik évadának második fele január 12-én kerül képenyőre az ABC Family utódjának, a Freeformnak köszönhetően, ám a rajongóknak addig sem kell hiányt szenvedniük az izgalmakból, ugyanis a széria a már jól megszokott Halloweeni epizóddal egy rész erejéig visszatér november 24-én.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése