2016. február 6., szombat

Candice Accola búcsút int Mystic Fallsnak

A Caroline Forbesot alakító szőkeség hamarosan életet ad első gyermekének, így rövid időre szülési szabadságra megy.
Candice Accola búcsút int Mystic Fallsnak
Szó sincs arról, hogy Nina Dobrev után Candice Accola is végleg elhagyná a Vámpírnaplók stábját, csupán születendő gyermeke miatt döntött úgy, hogy szabadságra megy, és várhatóan csak a hetedik évad fináléjában tér vissza.
Candice még nem szült, néhány hete van már csak hátra. A szezon végén azonban vissza fog térni
– erősítette meg a híreszteléseket a széria executive producere, Julie Plec az E! Newsnak.
A sorozat rajongóinak azonban így sincs oka aggodalomra, hiszen izgalmakban Caroline ideiglenes távozásával sem lesz hiány. A történet szerint ugyanis a lány mágia útján lesz anyuka, mivel Alaric (Matthew Davis) és Jo (Jodi Lyn O'Keefe) tragédiába fordult esküvőjén a boszorkányok az ő szíve alatt helyezték biztonságba a Gemini-ikrek új generációját. Mindemellett Stefannak (Paul Wesley) meg kell küzdenie a ténnyel, hogy Damon (Ian Somerhalder) a Phoenix-kő rabja lett, ami megbünteti minden egyes gaztettéért, így ki kell szabadítani a bátyját.
Mint korábban beszámoltunk róla, hamarosan Klaus (Joseph Morgan) is visszatér a sorozatba: neki a Stefannal kapcsolatos érzéseit kell majd tisztáznia, valamint a fiatalabb Salvatore-testvér rejtélyes, mágikus betegségére kell gyógyírt találnia.
Julie Plec továbbá azt is tisztázta, hogy Candice csak néhány részből marad ki: a színésznő a tizenötödik epizódig forgatott, a tizenhatodik és húszadik rész között kell hiányolnunk őt. A legújabb részt január 29-én tűzi műsorára a CW, és ezentúl a pénteki napokon lesz látható. (Hazánkba egy nappal később érkezik.)



(Már elmúlt 29.-e :) ) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése