2016. július 23., szombat

Teen Wolf -> HÍREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy rövid interjút hoztam most el nektek, szintén a Comic conról. 
Tyler Posey: Ez lesz az utolsó évada a Teen Wolfnak. De ez nem szomorú. Számomra a pillanatban amint meghallottam a hírt én... én nem örültem neki, de megbékéltem vele. Teljesen megbékéltem, és örömmel gondoltam vissza mindenre, amit együtt tettünk, mint csapat és mint sorozat. Általánosságban és itt a Comic Con-on. Nincs túl sok olyan sorozat ami elmondhatja, hogy azt megtette, amit mi, és megcsináltak 100 részt. És barátok maradtak. Tudod, tehát nincs negativitás. Egy kicsit keserédes a dolog. Meg fogom könnyezni, de boldog könnyek lesznek.
Jeff Davis: Nagyon jó helyen vagyunk ahhoz, hogy befejezzük. 100 epizód... Még mindig nem hiszem el, hogy 100 részt megcsináltunk. Régen azt gondoltam, hatalmasak leszünk, ha megcsinálunk 40-et vagy 50-et. Az nagyon jó lenne egy TV sorozathoz képest. De 100 rész a Teen Wolf-ból... Woow. Ez egy méltó és jó befejezés.
Andy Swift: Szóval srácok ti mind megbékéltetek és okésak vagytok ezzel. Mit fogtok ellopni a forgatásról, amikor elmentek?
Holland: Erről már beszéltünk.
Tyler: Scott motorját.
Holland: Ez egy elég nagy lopás lenne.
Tyler: El fogom vinni. És úgy gurulok el. Viszlát mindenkinek! Woohoo.
Jeff Davis: Semmi baj, mert három van belőlük.
Khylin Rambo: Én arra gondoltam, hogy a doktorok maszkját viszem el.
Holland: Igen, ez jó ötlet.
Cody Christian: Vannak ezek az elképesztően kényelmes takarók, amik mindig a McCall házban vannak.
Holland: Várj. az egyik tényleg az enyém. Egyszer elaludtam ott vele és a takaróm ott maradt.
Andy Swift: Dylan, te kiszemeltél már valamit?
Dylan Sprayberry: Ó igen, a könyvtárban azokat a babzsákokat.
Tyler: Én azokra allergiás vagyok.
Andy Swift: Elképesztő, hogy mindenki miket mond.
Tyler: A kis dolgok azok, amik számítanak.
Andy Swift: Így, hogy az utolsó évad jön számíthattunk pár meglepetésre. Már tudjuk, hogy Peter visszajön, egy nem kínos család újraegyesítésre Maliával. Öhm, természetesen nem tudjátok megmondani, de megtudjátok erősíteni, hogy látni fogunk néhány ismerős arcot.
Jeff Davis: Mindig is szerettem a meglepetés visszatéréseket. Lesz is egy vagy kettő. Majd meglátjuk. Mindig úgy vagyok: Ó, imádnám, ha ez az ember visszatérne. Visszahozzuk ezt az embert. És akkor hirtelen történik valami az ügynökök és a csatorna között és mégsem történik meg. Szóval meglátjuk, hogy a szerződések összejönnek-e. De mivel ez lesz az utolsó évad... néhány ember várhatóan visszafog térni.
Andy Swift: És Scott az utolsó évadra szingli lett?
Tyler: Igen az lett. Ez mindenképpen valami olyasmi volt, amit felakartam fedezni egy ideje. Egy ponton felmerült bennem, gondolom az ötödik évadban, hogy Scott McCall az egész Teen Wolf során vagy szerelmes volt egy lányba vagy kapcsolatban volt.

COMIC CON-os INFÓK!
Scottnak és falkájának még szembe kell nézniük egy utolsó, pokolbeli harccal - hacsak előtte nem pusztulnak ki mindannyian.
Az MTV sztárjai csütörtökön gyűltek össze a San Diego-i Comic conon, abból a célból, hogy megosszák velünk azt a pusztító titkot, miszerint a 6. - melynek premierére novemberben kerül sor - évad lesz az UTOLSÓ. Emellett megosztották velünk az első promo videót is, mely tartalmaz néhány igen csavaros, izgalmas és elgondolkodtató képet.
Dióhájban: A Vad Vadász (szerk.: ez nyersfordítás, nem a végleges!) - ahogy azt Kira édesanyja is sejtette az 5. évad premierjében - végül megérkezik Beacon Hillsbe, szörnyű események egész sorát indítva el, melynek célja, hogy eltörölje Scottot és falkáját!
Bár tudjuk, hogy a gárda szereti titokban tartani a spoilereket szinte a premierig, azért elejtettek néhány érdekes információt:
- Jeff Davis, a producer, beszélt az évad fő gonoszáról: Nos, van egy náci vérfarkasunk ebben az évadban, és azt is látni fogjuk, hogyan került bele abba a szép nagy kapszulába. (Szerk.: Az 5. évadban a Dokik rejtekhelyére gondoljatok, ami tele volt azokkal a fura kapszulákkal.) Elég komikus banda vagyunk, ezért szerettünk volna egy olyan gonoszt, akit azelőtt még nem láttunk!
- Cody Christian - aki VISSZATÉR a 6. évadban!! - azt mondta, Theo elment -> "A pokolba és onnan vissza!" A következő utazása pedig afféle megváltás lesz.
- Peter (Ian Bohen) is visszatér, hogy lezavarjon egy kis családi drámát Maliával.
"- Több különböző helyszínen járunk majd az évad során" - vallotta be Holland Roden. "- De főleg Írországra fogunk fókuszálni. Kapcsolódik ez valahogy ahhoz, hogy megoldjuk a 6. évad rejtélyét? Nos, ez a legtöbb, amit mondhatok anélkül, hogy túl sokat mondanék." - titokzatoskodott a színésznő.
"-Bár a 6. évad főleg Stiles megmentésére fog fókuszálni - tisztázta Davis - ez inkább egy Beacon Hills-szintű rejtély. A Vad Vadász mítosza végig fog söpörni a városodon! Ha szerencsétlenségedre feltekintesz rájuk, magukkal visznek!"
"- Argent ott lesz Scottal, hogy támogassa" - mondta JR Bourne. -"- Tetszik, ahová a kapcsolatuk vezet. Ez lesz az, amit Allison mutatott neki, hogy Scott több egy vérfarkasnál. Ő egy fiatal férfi, aki erkölcsileg egyenlő Argentel."

Véget ér a Teen Wolf
A sorozat executive producere, Jeff Davis a san diegói Comic-Conon jelentette be tegnap, hogy a hatodik évad lesz az utolsó.
Szomorú nap volt a tegnapi a Teen Wolf rajongóinak számára, ugyanis a San Diegóban megrendezésre került Comic-Con nem a szokásos mederben zajlott. A sorozat készítői ugyanis ezen a rendezvényen szokták bejelenteni a produkció megújítását, ez idén azonban elmaradt, mivel az MTV úgy döntött: ideje, hogy lezárást kapjon a 2011 óta nagy sikerrel futó történet.
"Ez az évad egy kicsit más lesz, mint az előzőek, de nincs semmi ünnepelnivaló ebben. A hatodik évad végén elérjük a századik epizódot, és úgy határoztunk, hogy ennyi elég is."
– nyilatkozta Jeff Davis a sajtókonferencián, hozzátéve, hogy az utolsó évad mindössze húsz részből áll majd, az első epizód pedig novemberben kerül képernyőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése