2018. június 16., szombat

Shadowhunters-kasza! :( Mentsük meg a sorozatot :)

A csatorna az alábbi közleményt adta ki:
Nagyon büszkék vagyunk a Shadowhuntersre, a sorozatra, amely a műfajban áttörést jelentett és közönségkedvenccé vált. Azonban a Constantines partnereinkkel arra a nehéz elhatározásra jutottunk, hogy nem rendeljük be a sorozat negyedik évadát. De, mint a sorozat támogatói és nagy rajongói, a Freeform ragaszkodott egy különleges, két részből álló finálé leforgatásához, amely megfelelő befejezést biztosít majd a rajongók számára. A tizenkét epizód 2019 tavaszán fog érkezni. Szeretnénk köszönetet mondani a tehetséges készítőinknek, a producereknek, a szereplőgárdának és a csapatnak a Constantinbeli kollégákkal együtt, amiért ilyen keményen dolgoztak és elszántak voltak, illetve Cassie Clare-nek a hihetetlen könyvsorozata miatt. Várjuk ennek az úttörő drámának a fináléját. 


A főszereplőt alakító Katherine McNamara nyílt levélben tudatta a rajongókkal, hogy a szereplőgárdát ugyanúgy megdöbbentette a Shadowhunters elkaszálásának híre, mint a nézőket.
Drága angyalaim!
Mi is csak most tudtuk meg – és higgyétek el nekem, ugyanúgy lesokkolt minket, ahogyan titeket. Őszintén mondom, hogy ez a sorozat egy kincs volt. Megtiszteltetés és öröm volt eljátszani Claryt. Ő egy nagyon különleges, erős hölgy (néhányan azt mondják, hogy alacsony, vöröske és hirtelen felkapja a vizet) – köszönöm, hogy rám bíztátok és velünk tartottatok ezen az úton. Köszönöm a szereplőgárdának, a készítőknek, a producereknek, a rendezőknek és a kreatív csapatnak, akik mind segítettek különlegessé tenni ezt a sorozatot. Rengeteget tanultam tőletek, és életem végéig boldogan fogok visszagondolni a forgatásokra. Mindenki, aki részt vett a Shadowhuntersben, úgy érintette meg a szívemet, hogy annak a leírását még csak elkezdeni sem tudom. A rajongótábor szeretete a sorozat, a művészek és egymás felé olyan mértékű volt, amilyet még sohasem láttam. Nem számít, hogy mi történik, egy dolgot megígérek nektek. Az Angyalra, olyan kemény, varázslatos finálé fog készülni, amilyet csak el tudtok képzelni!
Szeretlek titeket, angyalkák!
Ahogyan az várható volt, a rajongók a hír hallattán világszerte csalódottak lettek és felháborodásuknak hangot is adtak. 
Készült többek között petíció – melyet ide kattintva írhatsz alá te is –, illetve a Twitteren és a különböző közösségi portálokon elindult a #SaveShadowhunters hashtag is, amely rövid idő alatt szerte a világon trend lett.

Forrás: Sztárlexikon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése