2016. október 30., vasárnap

21 fiktív karakter, akit mindenki szeret

Persze a 21-ből csak azokat raktam be, aki itt is már előfordultak.
Vannak bizonyos film- és / vagy sorozatbeli karakterek, akik egyszerűen mindenkinek szimpatikusak. Legyen szó a külsejükről, a személyiségjegyeikről vagy a könnyű azonoulási helyzetről, egyszerűen imádjuk őket!

Katherine Pierce (Nina Dobrev) – Vámpírnaplók

Bár a karakter furfangos, rosszindulató, önző és kétszínű volta miatt sokakban ellenszenvet ébresztett a sorozat ideje alatt, alapvetően nagyon is szerethető. A széria öt évadában találkozhattunk vele végleges eltűnéséig, ezidő alatt pedig megismerhettük emberi és vámpír énjét is annak minden jó és rossz tulajdonságával együtt – és be kell valljuk, üde színfoltja volt a történetnek.

Hanna Marin (Ashley Benson) – Hazug csajok társasága

A Freeform népszerű drámájában szereplő karaktereknek egytől egyig megvannak a maguk jó tulajdonságai és saját rajongótáborral rendelkeznek, ám ha valakit, akkor talán Hannát szeretik a legtöbben, ezt pedig szókimondó, őszinte és nyílt természetének köszönheti, hiszen igazságérzetének köszönhetően inkább megbánt másokat, mint hogy hazudjon – ami talán egyben a hátrányává is válik néha.

Klaus Mikaelson (Joseph Morgan) – Vámpírnaplók, The Originals

Az ősi vámpírral először a Vámpírnaplókban ismerkedhettünk meg, majd a dühöngő őrült (és nem kevésbé szexi) karakter átette a székhelyét Mystic Fallsból New Orleansba. Bár a történet elején egy velejéig romlott, bármin és bárkin átgázoló gazembernek gondolhattuk, idővel kiderült, hogy bizony neki is van szíve és a család még az ő életében is kiemelten fontos szerepet játszik, bármennyire is próbálja tagadni...

Derek Hale (Tyler Hoechlin) – Teen Wolf

A bétából magát rokona megölése által alfává felküzdő vérfarkas eleinte talán csak külsejével keltette fel a nézők (elsősorban a hölgyek) figyelmét, ám idővel ráeszmélhettünk, hogy a csinos pofi, a mogorva jellem és a szarkasztikus megjegyzések mögött egy sokat szenvedett fiatalember áll, akit megszívesebben megvigasztalnánk és megnyugtatnánk, hogy nincs miért aggódnia, minden rendben lesz.

Damon Salvatore és Stefan Salvatore (Ian Somerhalder és Paul Wesley) – Vámpírnaplók

A Salvatore-testvérek bája minden kétséget kizáróan a különbözőségükben rejlik, mely a történet előrehaladtával éleződött csak ki igazán – pláne akkor, amikor felcserélődtek a szerepek. Míg a kezdetekkor Damon volt a rosszfiú, aki a múltból felbukkanva kívánta megkeseríteni öccse és a környezetében élők életét, addig később épp Stefan lett az, aki kivívva mások haragját féktelen ámokfutásba kezdett.
A szeretett nő azonban mindkettejük természetét gyökeresen megváltoztatta, ami által két teljesen különböző szerelemnek (egy mély, lelki kapcsolatnak és egy vonzalmon alapuló, szexuális feszültség táplálta románcnak) lehettünk szemtanúi.

Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) – Teen Wolf

A kissé szétszórt, jószívű, hűséges Stiles bebizonyította, hogy bár mindegy, mennyire lógsz ki a sorból, nem számít, mennyire más vagy, mint a többiek, te is ugyanúgy tagja lehetsz egy közösségnek anélkül, hogy feladnád önmagad és megváltoznál bárki kedvéért – ezért is imádjuk őt annyira.
Forrás: Sztárlexikon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése