2016. október 30., vasárnap

Nina Dobrev átveszi Kristen Stewart helyét az Alkonyat folytatásában?

Hír Nina-ról és az Alkonyatból Kristen-ről:

Minden jel arra utal, hogy folytatást kap a Stephenie Meyer regénysorozatán alapuló széria.

Ahogy nemrég szárnyra kelt a pletyka, hogy Kristen Stewart helyettesítheti a Vámpírnaplók utolsó évadában Nina Dobrevet, most az a hír járja, hogy a bolgár származású színésznő is beugorhat kolléganője helyett az Alkonyat-széria esetleges folytatásában.
Néhány hete értesülhettünk ugyanis arról, hogy a Summit Entertainment jelenleg a Lionsgate-nél dolgozó ex-vezetője úgy nyilatkozott, nyitva hagyták a kapukat az írónő számára, így amennyiben Stephenie Meyer úgy dönt, megér egy folytatást nagy sikerű regénysorozata, úgy a stúdió hajlandó lenne filmre vinni azt.
És hogy kerül a képbe Dobrev? A színésznő sosem titkolta, mennyire szereti a sorozatot, és szívesen játszott is volna benne, ugyanakkor tudja, ha valaminek, akkor az Alkonyatnak köszönheti ő és a Vámpírnaplók stábjának többi tagja is a népszerűségét.
Nagyon boldog vagyok, hogy létezik az Alkonyat, mert máskülönben, a Vámpírnaplók sem lenne. Az ő sikerük a mi sikerünk. Kicsit szomorú vagyok, amiért a filmsorozat mindjárt véget ér
– nyilatkozta a színésznő az utolsó filmadaptáció mozikba kerülése előtt. Kolléganője, Stewart egyébként teljesen elzárkózott attól, hogy ismét Bella Swan bőrébe bújjon annak ellenére is, hogy ez a sorozat hozta meg a nemzetközi áttörést számára.
Imádtam az Alkonyatban szerepelni, de ez nem jelenti azt, hogy folytatnám is. Ha más színészekkel folytatódna? Igen, naná. Őszinte leszek: érdekelne. Kissé el lennék bűvölve általa, de érzelmileg már nem hatna rám
– magyarázta Stewart, akinek véleményét némileg osztotta filmbeli partene, az Edward Cullent életre keltő Robert Pattinson is.
Kíváncsi lennék, miről írna Stephenie [már ha folytatná a sorozatot], de úgy gondolom, kicsit öreg lennék már ehhez. Már most is az vagyok. De hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, érdekes lenne.
Az írónő egyébként már korábban is beismerte, hogy képtelen elengedni az általa is hőn szeretett karaktereket, de nem tudni, hogy valóban tervez-e folytatást. Az utolsó könyv egyébként nyolc évvel ezelőtt, 2008-ban került a boltok polcaira – abban az évben, amikor filmre vitték a saga első részét –, Meyer pedig bár más stílusú művekben is megcsillogtatta azóta írói tehetségét, semmivel sem ért el akkora átütő sikert, mint Edward és Bella történetével. 

Forrás: Sztárlexikon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése