2018. július 20., péntek

Stargirl-sorozat érkezhet

Egy ideje már tudvalevő, hogy a DC saját streaming szolgáltató fejlesztésén dolgozik, és ennek lesz első terméke a Titans című sorozat, melynek első előzetese ma került bemutatásra. Azonban úgy tűnik, még volt valami a stúdió fejeseinek tarsolyában, ugyanis nemrég érkezett a hír, miszerint Stargirl karaktere is saját szériát kap.

A bejelentést azt teszi még érdekesebbé, hogy a sorozat elkészültét az a Geoff Johns fogja felügyelni, aki egy ideig a DC Moziverzum legfőbb kreatív felelőse volt - és ami még fontosabb, 1999-ben ő alkotta meg a figurát.

Ennek viszont egy külön tragikus története is van, ugyanis Johns saját húgáról mintázta a hőst, mégpedig azért, mert így próbált megbirkózni testvére elvesztésével (Courtney - akiről Stargirl civil énje a nevét kapta -, egy repülőszerencsétlenségben hunyt el, még 1996-ban).

Stargirl (aki egyébként feltűnt a Smallville című sorozatban is) egy úgynevezett Kozmikus Botnak köszönheti az erejét, aminek hála képes repülni és energiagömbökkel bombázni ellenfeleit. Emellett Courtney természetesen kiismeri magát a harcművészetek világában is, szóval bármilyen ellenfelet is szánnak neki Johnsék, nagy valószínűséggel főhősnőjük elbír majd vele.

A történetről annyit tudunk, hogy Stargirl az "Amerikai Igazság Szövetsége" névre hallgató szuperhőscsapatot próbálja meg összeverbuválni, így annak tagjai szintén tiszteletüket teszik a sorozatban.

A széria pontos premierdátumáról információink egyelőre nincsenek, valamikor a jövő év folyamán várható a bemutató.

Forrás: http://hu.ign.com/stargirl-1/40010/news/cc-2018-eloszereplos-stargirl-sorozat-erkezik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése