2016. augusztus 16., kedd

Információk a The Originals 4. évadjáról

Információk a The Originals 4. évadjáról.
A The Originals 4. évada nem kerül adásba egészen jövő évig, de spoilerek szerencsére addig is felbukkannak. Például kiderült, hogy Cami élete és halála hatással van Klausra még öt évvel később is. Vajon ez megváltoztatja a főszereplőt? Klaus fel fog ébredni. Ahelyett, hogy erre epizódokon keresztül kellene várni, a nézők már az évad elején láthatják ezt. Az egyik Comic Con interjúban Joseph azt gondolja, hogy karaktere dühös lesz mikor felébred. Mi mást tudhatunk meg róla és a következő évadról?
A Breathecast szerint Cami élete és halála befolyásolja Klaust öt évvel később is. Ez érthető, hiszen a 3. évad fináléja előtt röviddel halt meg. Az utolsó részben Tunde pengéje belemélyedt a testébe, mely azóta is fájdalmakkal teli kómában tartja őt. Annak ellenére, hogy ennyi év telt el, Cami halála valószínűleg még friss az agyában. A rajongók változást fognak látni a személyiségében és hangulatában. Az egyetlen különbség az lesz, hogy már ezekután nem lesz itt a lány, hogy segítsen neki, mint korábban. "Amikor ezelőtt beszéltünk Cami haláláról, arra is utaltam, mennyire megváltoztatta Klaust. Nem mondom azt, hogy valaha is jó fiú lesz. De megváltozott, és talán egy kicsit átgondoltabb lesz, és arra fog törekedni, hogy az az ember legyen, akinek Cami gondolta" - mondta Michael Narducci.
Azonban neki és Marcelnek sokkal fontosabb oka lesz az aggodalomra, ugyanis egy új gonosz érkezik New Orleansba. Egy erős vámpír, aki régóta neheztel Klausra. Úgy tűnik veszélyt jelent mindenki számára, így talán a két erős vámpírnak össze kell dolgoznia, hogy legyőzzék.
Az öt éves időugrás sok karaktert fog megváltoztatni. Ezalatt az idő alatt Hayley már keresi a gyógymódot, miközben neveli kislányát, Hope-ot. Klaus testvérei Freya, Rebekah, Elijah és Kol még mindig alszanak. Nincs más dolguk, mint gondolkodni a múlton, és azon, hogy milyen emberek akarnak lenni ha megmentik őket.

Forrás: Facebook - Vámpírnaplók & The Originals

2 megjegyzés: