2016. augusztus 1., hétfő

Ruhamustra: Teen Choice Awards 2016

Az idei Teen Choice díjátadó is hemzsegett a sztároktól, és ahogyan azt már megszokhattátok, most is megmutatjuk kik voltak a legstílusosabbak!
Idén július 31-én került megrendezésre a neves eseménynek számító Teen Choice Awards. Már megtudhattuk, kik vihettek haza a szörfdeszkákat mintázó díjakat, azonban most megmutatjuk, kik voltak az est legjobban öltözött celebjei.

(Akiket ismerünk a sorozatokból és a filmekből ,azokat raktam ki. Forrás: Sztárlexikon)

Victoria Justice

Victoria idén is – ahogyan az már megszokott az utóbbi évek TCA-díjátadóján – stílusosan festett. Egy színes Versace-ruhát viselt a gálán, haját pedig csinos fonattal díszítette.

Ashley Benson

A Pretty Little Liars Hanna Marinje idén nem tündökölt a vörös szőnyegen. Az egyébként csinos alakkal megáldott színésznő teste elveszett az ezüst színű estélyiben, illetve sminkje is a fáradtság hatását tükrözte.

Lucy Hale

Ashley Bensonnal ellentétben kolléganője, Lucy Hale igazán jól választott, amikor plasztell színű, nyakba akasztós Alysse Sutter-ruháját vette fel. 

Shelley Hennig

A Teen Wolf sztárja, Shelley Hennig egy Marchesa Notte-ruhakölteményben jelent meg a gálán, melyhez sötétbarna haját elegáns kontyba tűzte.

Cody Christian

A Teen Wolf Theo Raekenje is tiszteletét tette a neves eseményen, melyen ő is feketére vette a figurát. A színész fekete inget, nadrágot és cipőt viselt, ezzel elegáns hatást keltve.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése